KorusNord
Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for KoRus-Nord sin nettside. KoRus-Nord er ansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. FUNN AS er vår databehandler, og er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. Her gjelder en egen databehandleravtale som sikrer personvernet.

Personopplysninger som behandles

KoRus-Nord samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
- Navn
- Arbeidssted og kommune
- Stilling
- Fakturaadresse
- Mobilnummer og e-postadresse
- Allergier og andre behov for tilretteleggelse

Hvordan informasjon innhentes?

KoRus-Nord samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider:
- Ved bestilling av materiell
- Ved påmelding til kurs og konferanser
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller kurstilbud

Vi bruker analyseverktøyet Google analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra KoRus-Nord til andre aktører.

Formålet med informasjonen som innhentes

Kurs:
Når du melder deg på kurs, lagres informasjon til bruk for kursadministrasjon. Vi sender deg praktiske opplysninger på e-post og kan be om evaluering i etterkant.

Nyhetsbrev:

KoRus-Nord sender ut nyhetsbrev via e-post cirka 8-10 ganger i året. Vi sender kun ut informasjon om faglige saker som vi anser er av legitim interesse for våre nyhetsmottakere.

Du kan melde deg av når som helst.

Kurstilbud på e-post:

KoRus-Nord sender ut relevante kurstilbud via nyhetsbrev og i noen tilfeller i direkte mail i våre faglige nettverk. E-postadressene deles ikke med andre.

Bestilling av materiell og publikasjoner:
På nettsiden kan du bestille materiell og publikasjoner ved å oppgi bl.a. virksomhet, navn, e-post og postadresse. Personopplysninger vi får inn ved bestillinger av materiell blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på korusnord.no lagres i Epi-server. Dataene blir også behandlet i Excel av vår kursadministrator, og ved kursovernatting videresendt til en tredjepart (hotellet). Hotellene gis ikke anledning til å bruke kurslister til profilering.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes ved at man selv kan melde seg av nyhetsbrev og kurstilbud på e-post, eller ved å kontakte oss. Kontaktinformasjon finner du på www.korusnord.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Behandlingen av personopplysningene er basert på faglig legitim interesse.

Dersom du mener at KoRus-Nord ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon 76967310
post@korusnord.no
KoRus-Nord, Teknologiveien 10, 8517 Narvik

Sist endret 11.jun 2018

Lukk
Tips en venn:
Ditt fornavn:

Din e-post adresse:
Ditt etternavn:

Din venns e-post adresse:
Din melding / beskjed / kommentar:

Kode: 3hkf8g
(Skriv inn koden over.)